Lördag 30 okt. (igen)

Hejsan blev inte alls mycket bloggande igår (Lördag). Men ska berätta om den lite nu!
Vaknade och va skit bakis. Vid tre tiden sticker jag iväg till mcdonalds med Jerry och Nisse, sen hemmåt och då råkar jag somna i soffan vakna sent på kvällen och då som tur är så e familjen hemma, sätter mig och kollar på film tillsammans med dom tills Nisse ringer och tjata på att jag ska med till Jerry. Så nisse kom hem hämtade mig vid tio så satt vi hos jerry hela kvällen. Vid halv två kanske det va jag gick hem där ifrån för då var jag svin trött och det blev hemgång :)

idag ändrar vi klockan!!!

Lördag 30 okt.

Hej allihopa! Idag är jag död, mår inte alls bra ifrån gårdagen.. Familjen är i Göteborg och det betyder att jag är hundvakt, men som tur kom Maja förut och gick ut med Sune, glad att jag slapp :D haha Sen har hon legat här i min soffa och gjort mig sällskap.
Blev en sen natt! Gick hem så jag var hemma till halv fem i morse, och inga nycklar hade jag heller så stackars mamma fick tvinga sig upp.. Usch blev en lång natt igår, jag var på tre olika ställen. Först började vi förfesta här sedan gick vi vidare till (S) och där va det typ minst 150 pers så efter några timmar där kom vi vidare till (O) men der blev det bara jag och rebecka , så efter några timmar så gick jag hem till (J) och så låg min kväll/natt/morgon ut.. haha
mycket bra fredag!!!

senare när jag har tid så kommer det säkert bilder

Fest på ingång.

Sitter och sminkar mig här framför spegeln och datan. Vet inte alls hur jag ska sminka mig idag, men känns som att det får bli den "vanliga" stilen. Sen ska jag hitta på någonting att göra med mitt hår, svårare eklart :) och till sist hitta något tåkigt i garderoben..  (hihi)

När familjen är hemma så ska vi beställa mat, jag är himla sugen på en sallad! Det bara kurrar i magen när man tänker på de :)

Vid fem-snåret kommer det tjejer hit och då ska vi bli lulliga! hah, ne men då kör vi lite förkrök innan vi sticker till simon senare ikväll :) PUSS


Godmorgon Fredag 29 okt.

Alarmet ringde tio i åtta. Sitter nu och dricker te framför Vakna med The Voicie. Dom har du tvälat om 100 000 och nu vann ena tjejen det, fusk.. Så ska börja göra mig iordning när som helst, ska vara i skolan klickan nio, 40 minuter kvar. Men blir bara några mjukisar på och tjocktröja. VI HÖRS NÄR JAG ÄR HEMMA IGEN KVART I TOLV

Övningskört -

Ja exakt. Precis hem-kommen från bil körandet! Kört runt lite här och där, men det gick bra nu det sista =) hehe blev några timmar.. :P
Men nu har jag världens huvudvärk, funderar på om jag ska dra och sola nu ändå?! Känns lite sådär, men imorgon kommer det bli så himla stress hela dagen!
Sen ska jag bara lägga mig och försöka sova tidigt! Ska va i skolan nio imorgon sen har vi prov och efter provet, en lektion sen slutar vi kvart i tolv... såååå skönt ska ni veta :).
Puss Puss

Torsdag 28 okt.

Kom hem från skolan för ett tag sen, mamma hade köpt en tröja, men den va lite stor så vi ska åka ner till stan och ta en mindre storlek utav den :) Och inte nog med det, så ska jag iväg till söta evelina och ta en kaffe och träffa deras nya hund! sweet
Hemskt va mycket jag har att göra idag känns det som! Jag ska städa hela rummet! Plocka och dona. Jag ska ner till stan byta tröjan. Jag ska åka och panta alla jävla flaskor som tar upp hela rummet sedan ska ja hinna iväg och sola, och säkert något mer som jag möjligtvis glömt nu!

skit samma jag börja städa nu tills evelina hör av sig :)  - Puss


Godmorgon Torsdag 28 okt.

Godmorgon! Usch, fick mig en sån här jobbig morgon nu igen, bara för att det blev sent igår med telefonen! Men tillslut kunde jag avsluta och lägga ifrån mig den!!
Så nu har jag faktiskt kommit upp till soffan och sitter och vågar håret nu på morgonen inför skola.. Samtidigt som jag sitter här och fixar håret så kollar jag på Vakna! Med The Voies. Hörde precis på The voice, att Big brother är på g tillbaka! Fyfasen vad skoj tycker ja.. Det har vi ju väntat på i flera år! Så det är på tiden :).
' Puss

Hemma

Idag då, som jag skrev tidigare i inlägget så har jag vart och fikat med Josse och Becka. Mycket trevligt, satt på Lundis. Satt även och planerade våra helloween. Den blir firad på fredag, klart slut. Så idag har jag inhandlat Djävulshorn!

Efter några timmar på fiket så gick vi runt på stan. Sen upp till lilla mini josse. Kan inget mer än att säga (skratt x 48).
På tal om annat så har jag super duper mycket ont i skallen!! Är trött och vill sova, men j*vla kungar av tylösand förstör min sömn (tidigt) till sent (:

Det här är JOSEFINEBERG på bilden som försöker byta om (testa kläder)
Men jag och Becka ville ta kort men det fick vi inte, så det blev en bajsbild (bevisning nu) ;)


Onsdag 27 okt.

Hejsan. Imorse när jag vaknade var jag super trött och ville bara ligga kvar och somna om, men jag fick tvinga mig upp som vanligt. Det andra jag tänkte säga om min morgon är att när jag kommit upp så märker jag i min (vad) att jag har haft kramper inatt, och det var ett tag sen jag hade detta. Det är så himla obehagligt!

Nu är jag i vilket fall som helst hemma ifrån skolan och det regnar ute, inte alls kul att cykla hem när det regnar.. Josefine slutar om ungefär en timma tror ja och då ska jag förmodligen cykla ner till stan och jag hoppas att det har lugnat ner sig med regnet då, för vi ska fika! Inte det rockiaste att sitta på ett fik och va blöt ;)
Skulle egentligen behöva gå ut med hunden (Sune) innan, men orkar verkligen inte det i detta väder, men det får jag ordna med lite paraply! Sen ska jag vara jätte snäll mot honom och ge han ett (godis-ben) För han blir alltid lika glad!

REGN

Tisdagskväll.

Jag ska nu byta plats här hemma. Jag flyttar mig till sängen ist för soffan här, halv-ligger och har har skit ont i ryggen! Jag slår vad om att sägen inte gör någonting åt detta. Men kan ingenting mer än att säga Godnatt ,nu får ja se om jag orkar hålla ögonen öppna inför bartenderskolan (:

- sluta lek

Johannas kväll -

Vaknade för inte alls längesedan, blev en lite tupplur.. Men det kan inte ska inte skada min tv-kväll!

- Har även glömt helt att skriva att jag har fått mitt körkortstillstånd idag! Så se upp, snart möter ni mig i trafiken!

Min kväll ska se ut såhär i tv soffan ;
PH vid halv åtta sen klockan åtta är det Sveriges skönaste familjer och vid nio är det DSHW och till sist Bartenderskolan. (lite nöjd)


GOkväll

Tisdag 26 okt (igen)

Min favorit just nu som spelas hela tiden! Är precis i en sådan situation som inte får en på andra tankar.
Livet är så himla känsligt till och från..

Gå aldrig och bli kär
det är bara till besvär.
Först ska man kram till armarna blir lama.
Sen ska man gråta till kinderna blir våta.


Tisdag 26 okt.

Hallå! Ska försöka komma igång nu igen! Men det har jag ju sagt så många gånger men det blir aldrig av! Vet ni varför? Bara för det är så himla svårt. Men ska börja med att skolan går utmärkt, den gör mig till och med glad till och från (y)
Idag ska jag försöka att orka och hinna med att städa mitt rum! Har sagt det några dagar nu men ingenting händer som vanligt!

En bild på mig och min gamla bästa-kompisa alma!

Hittar en liten söt bild på mig och min gamla bästis Alma.. (:
くろ

RSS 2.0